Kategorier
Ej kategoriserad

Jacke och laget duktiga på Öland!

Av Märit Olofsson Näss - 1 augusti, 2014 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Trött Jacke efter vår start poserar med sin ägare Maya Richthoff med familj!

Tävlingsdag nummer 1 på Öland och lag-SM avklarad och det har varit en väldigt bra dag! Jack och jag startade i en MA:1 och det var en ganska trött Jacke jag fick ”ratta” idag. Han var nog ganska tagen av de 8 timmarna i lastbilen igår… Trots det är jag väldigt nöjd med hans insats! Trots tunga ben så kämpar han på och vill verkligen göra sitt bästa. Ett par små missar men många saker som var bättre än tidigare starter och vi fick 64% och hamnade i mitten av resultatlistan. Jack har nu ledigt från tävling imorgon för att sedan gå ut i en St Georges söndag. Blir skönt för honom att vila upp sig imorgon!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning i avd 2, Sara vår inneboende i lastbilen denna resa med grön fin rosett!

SM-lagtävlingen är nu också i full gång och då samtliga 18 lag har haft två av tre ryttare till start i MA:1 så leder vi dvs Djursholm lag 2 i nuläget! Mina lagkamrater Sara – Di Angelo och Magda – Sir Dee fick 67,1% respektive 67,9% och placerade sig individuellt 4:a och 5:a i varsin avdelning! Härligt kul att de fick till bra ritter (som kan bli bättre!), imorgon är det min tur som sistaryttare i laget att rida Int 1 med Strolchi!

Bild till blogginlägg


Strolchi spänstar på och verkar trivas bra på Öland!

Strolchi har inte tävlat idag utan gått ett träningspass på förmiddagen. Han kändes härligt fin så det ska bli kul att gå in i tävlandet med honom imorgon!

Djursholms lag 1 ligger på plats 10 efter första dagen. Monica – Rafaela Selection fick 65,4% och Malin – Whitney 64,1%. Imorgon rider Eva Nihlbrink med Fabian i det laget. Bra kämpat av dom!

Vi har väldigt kul hela Djursholmsgänget och i lastbilen är det ju mycket skratt och skoj som vanligt! Sara fällde idag kommentaren: ”bea till potatissallad, silverridbyxor och snuskiga skämt” – lastbilens signum 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *