Kategorier
Ej kategoriserad

Händelserik vecka toppad med ett magiskt bröllop!

Av Märit Olofsson Näss - 31 augusti, 2014 | 0 kommentarer

Nu har jag avverkat ännu en sådan där extremt händelserik, intensiv och väldigt rolig vecka!
Jag hade barnen måndag till torsdag morgon, då jag och Hans har haft en ”bytesvecka”. Lite feber och VAB i början av veckan men den fortsatte med att Mira red sin allra första lektion på ridskola! Järfälla Ridcenter, där även jag började på ridskola i samma ålder som Mira kommer vi nu att besöka en till två gånger på ”mina” veckor! Mira tyckte det var jättekul och hon hade turen att få sin älskade Smurfan för denna premiär!!!

Bild till blogginlägg


Mira och Smurfan på väg till sin första lektion tillsammans!

Vi hann också med att fiska kräftor i Lejondalssjön. Det gillade barnen väldigt mycket. Spännande att ta upp burarna och se vad som krupit i och Mira och Lina turades om att fånga flöten och slänga i burar! 57 st kräftor blev kvällens resultat, men då tog vi bara upp två gånger och fiskade inte under natten.

Bild till blogginlägg


På kräftjakt!

Bild till blogginlägg


Mysigt att somna under bar himmel! Barnen åkte hem sovandes i båten 🙂

Veckoslutet har jag spenderat med familj släkt och vänner i Göteborg! Det var dags för min kusins dotter Frida att gifta sig med sin Anders!!! Vilket fantastiskt bröllop det blev i Askims kyrka! Vigseln var vacker och stämningsfull och många trårar fälldes i kyrkan. Frida och Anders är så otroligt vackra ihop och strålade verkligen! Detta följdes sedan av väldigt rolig och lyckad bröllopsfest med fina tal, gyckel och upptåg och såklart en massa dans 🙂

Tack Frida och Anders för att jag fick vara med på er stora dag och jag önskar er all lycka tillsammans!

Bild till blogginlägg


Jag, far och mor utanför kyrkan.

Bild till blogginlägg


Kyssen!!!

Bild till blogginlägg


Glada bröllopsgäster!

Bild till blogginlägg


Och så den fantastiska tårtan!!!

Efter hemkomst från festligheterna i Göteborg vid lunch idag så har tjejerna kommit till mig igen. Härligt att få krama dom så snart igen! Vi åkte direkt till Enköping för att jag skulle visa 4-åriga Africa P på 4-års championatet (Breeders).
Jag har ridit Africa under våren och hon är en ganska behändig, söt och rörlig liten häst. Hon blev idag tyvärr alltför spänd med många skutt, hopp och kast som följd. Hon visade sig inte alls så fint som hon kan och spänningarna drar ju ner alla betyg. 63,1% blev det och en erfarenhet rikare.
Jag tror hon kommer bli fin när hon fått mer rutin och kan slappna av inne på banan!

Nu är det sovdags innan en ny vecka tar fart med jobb, ridning och framför allt Mira och Lina på plats i huset igen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *