Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi vinner meetingpriset!

Av Märit Olofsson Näss - 5 juli, 2015 | 0 kommentarer

Sista dagen i Mariefred och Int 1 för Jack och Strolchi är nu avklarade. Jack var idag otroligt trött efter två riktigt fina rundor tidigare och den värmebölja som vi haft denna helg. Han kämpade trots tunga ben på riktigt fint, men den lätthet och spänst vi fick till igår uteblev… Ett nästan helt prickfritt program gjorde att vi ändå fick 65,9% och det räckte till en 5:e placering i klassen!!!

Bild till blogginlägg


Trötta och nöjda efter dag tre i bastuvärme.

Jack har höjt sin nivå otroligt mycket på sista tiden och det känns som vi verkligen är på rätt väg. Jack och jag kom även 3:a i helgens meetingpris i lilla rundan!

Bild till blogginlägg


Jack med sin rosettskörd under helgen!

Vi fick verkligen inte alls till det idag. Dåligt flyt, många missar och att han tryckte väldigt mot min högerskänkel. Det gjorde att vi kom in på tvärsen i det mesta i högersväng. Trots en riktigt dålig runda så håller ju hans form och gång hög kvalitet så 67,8% är jag väldigt glad för idag!

Bild till blogginlägg


Full fokus på framridningen.

Vi kom med det 3:a i klassen och så vann vi meetingpriset och fick en superfin tavla och en gigantisk lila/glitterrosett!!!
Väldigt roligt att vinna det priset för andra året i rad trots en hel del grus i maskineriet.

Bild till blogginlägg


Strolchi visar också han upp helgens alla rosetter!

Summan av denna helg är ju ändå helt fantastisk. Vinst och placeringar i alla mina sex starter och Strolchi etta och Jack trea i meetingpriset!!! Galet skoj 🙂
Stot tack till Mariefreds Ridklubb för, som alltid, välarrangerade och supertrevliga tävlingar med väldigt mysiga ryttarmiddagar med god mat! Jag kommer såklart tillbaka!

Bild till blogginlägg


En till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *