Kategorier
Ej kategoriserad

Fortsatta framgångar i Mariefred!

Av Märit Olofsson Näss - 4 juli, 2015 | 0 kommentarer

Idag fortsatte Mariefredsmeetinget med St Georges för både Jack och Strolchi. Även idag gick Strolchi ut först av dem. Eftersom jag fått en hel del spända rundor med honom och en hel del missar på sista ritterna så var min plan att rida lugnt, lösgjort och ha honom ”väl hos mig”. Det gick väldigt bra enligt planen och jag hade en riktigt fin ridkänsla på banan. Tydligen såg det lite matt ut och tyvärr blev poängen inte så bra. 68,7% och att en domare satte 5:or på piruetterna drar ju ner. De andra domarna satt 7,7 och 8,8 på piruetterna och dessa 5:or drar ju ner ordentligt på poängen.

Bild till blogginlägg


28 grader varmt idag, så svettigt även på framridningen…

Bild till blogginlägg


Påklädning av frack inför start, å där börjar de verkliga svettningarna.

Jag trodde att han skulle få betydligt högre procent och trodde absolut på 70%, men så här är det ju i bedömningssporter. Vi kom trots de låga poängen på en fin 3:e placering i hård konkurrens! Jag tror också att denna avspända och lugna ritt var bra för framtiden då det ju trasslat lite ett tag, trots fina procent. Nu kan jag ladda om och trycka på mer i morgon!

Bild till blogginlägg


Strolchi i fin trav på banan!

Jacke gick sedan sin bästa runda någonsin!!! Jag har lärt mig att rida fram kort stund, bara få honom loss i sidorna och framme för skänkeln och behålla all energi tills vi är på banan. Ett helt prickfritt program med plus för fina ökningar och piruetter gav 68,5% och en 4:e placering precis efter Strolchi!

Bild till blogginlägg


Jack ökar riktigt fint i traven!

Bild till blogginlägg


Jack fick gå på prisutdelningen och hämta dagens priser!

De följer varandra verkligen i prislistan, mina fina fuxkillar. Igår 1:a och 2:a och idag 3:a och 4:a! Jag är verkligen glad för att ha så fina hästar att matcha och tävla! Nu laddar jag om för Int 1 i morgon.

Bild till blogginlägg


Jack posar med fina rosetter i solen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *