Kategorier
Ej kategoriserad

Födelsedag & Laholmsplacering för Jacke!

Av Märit Olofsson Näss - 27 juli, 2015 | 0 kommentarer

Idag har jag firat min födelsedag med mina barn för första gången sedan 2012 och det måste klassas som en av mina bästa födelsedagar på senaste åren!!! Visserligen har jag mestadels spenderat dagen i lasbilen, men ihop med mina älskade prinsessor. Mysigt!!!

Bild till blogginlägg


Härliga Jack gjorde ännu en riktigt fin uppvisning i Laholm.

Jack passade på att ge mig en fin present i form av ännu en väldigt fin runda på banan, denna gången i St Georges denna den tredje dagen i Laholmsmeetinget. Vi fick inga superprocent men i alla fall 66% och med det en fin 3:e placering! Det kändes som jag genom flera fina ritter till sist tjänade ihop till en rosett och jag är väldigt glad för att Jack till sist fick betalt för att han gör så fina prestationer!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning i cafeterian då det regnade för andra dagen i rad. Plus att det blåste ordentligt idag…

Vi har haft en socialt helt fantastisk helg i Laholm!!! Passat på att umgås mycket med Jackes supertrevliga ägare Maja som vi ju tyvärr inte träffar alltför ofta. Väldigt kul att umgås med Maja och hennes familj och hinna prata lite mer.
Vi har även umgåtts väldigt mycket med familjerna Ivarsson-Wallin och Åhström-Ohlinger. Jag, Camilla Ivarsson och Sofie Åström-Ohlinger har hjälpt & stöttat varandra med goda råd, puts, mental pepping mm under helgens tävlande. Härligt att kunna samarbeta så bra, då presterar vi alla bättre! Men framförallt har alla våra döttrar umgåtts och lekt helt galet mycket!!! Mira och Ebba (Camillas dotter) har ju tidigare gått i samma klass och de har räknat dagar och längtat till detta meeting. Mira, Lina och Ebba lekte sedan massor med Sofies barn Vilja & Melody och ibland anslöt ännu fler barn. Som mest satt det 7 ungar i lastbilen och kollade DVD och åt chips!

Bild till blogginlägg


Fick en fin & god födelsedagspresent av Maya 🙂

En helt fantastiskt trevlig helg är nu över! Vi landar nu kort hemma för att tvätta och packa om för att på tisdag åka en vecka till vår stuga i underbart vackra Åkersjön i Jämtland. ”Vanlig” semester kalls det nog 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *