Kategorier
Ej kategoriserad

Jack fixar en placering på elittävling!!!

Av Märit Olofsson Näss - 12 september, 2015 | 0 kommentarer

Djursholm. Hemmabana. Bästa tänkbara ekipage i St Georges. Då slår fantastiska Jack till med en superfin uppvisning och kniper den 9:e placeringen (av 10) i det 40 ekipage stora startfältet med hårdaste möjliga konkurrens! Vilken härlig häst han är som bara levererar hela tiden 🙂

Bild till blogginlägg


Fina priser och glada barn i solen på Djursholm!

Idag höjde jag upp formen ännu ett snäpp inne på banan, detta fick till följd att han blev lite stark, men det var nog mer än känsla än att det såg ut så. Jack var verkligen med mig inne på banan och rörelse efter rörelse avklarades på ett fint sätt och vi kom i mål utan en enda miss! Härlig inställning till jobb och tävling hos Jack resulterar i fina och jämna rundor hela tiden nu. Han känns verkligen i form och har tagit träningen väldigt bra!

Bild till blogginlägg


Snälla JAck poserar gärna med Lina & Mira som han vet alltid har godis åt honom!

Vi fick fina 68,0% vilket gav oss vår första placering på elittävling i karriären 🙂 Härligt kul att placera sig på Djursholm som ju är min hemmaklubb sedan 8 år och vi fick en verkligt stoooor rosett och galet mycket fin choklad! Mums!
Det allra finaste priset fick jag ändå av Jackes ägare Maria som ringde och var så lycklig att hon nästan var tårögd!!! Jag blev jätteglad och rörd av detta!

Nu laddar vi om för Int 1 imorgon, Djursholm igen och som alltid på Elitdressyren hårdaste möjliga konkurrens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *