Kategorier
Ej kategoriserad

Stor besvikelse…

Av Märit Olofsson Näss - 10 maj, 2018 | 0 kommentarer

Jag kan bara sammanfatta dagens GP-runda i Hamburg på ett enda sätt: katastrof.
Jag har heller inte någon riktig förklaring till det mer än att från framridning till bana genomgick Strolchi och jag någon sorts mental teleportering till två helt skilda planeter.

Bild till blogginlägg


Strolchi sover p frukosten, hans vanliga sätt att ladda upp.

Vi hade en riktigt fin morgon, åt god frukost, Strolchi mådde bra och han var så in i h-vete fin på framridningen!!! Jag hade en superfin känsla, form och tempo var helt rätt och alla saker satt så fint. Till och med piaffen som vi ibland har lite svårt att hitta helt rätt i satt fint.

Men som sagt på väg in på banan så flög allt detta sin kos. Strochi blev spänd och introvert och stel som en pinne. Mina försök att kommunicera var helt lönlösa och jag tror att vi missade alla rörelser. Jag menar ALLA rörelser, spänning rakt igenom och kanske att inridningen var okej. Typ så….
Banan var väldigt ”tight” och svår med VIP-tält och läktare precis vid staketet men såna arenor har vi ju sett förr, men jag tror att detta störde Strolchi väldigt idag.

Bild till blogginlägg


Fick till en fin bild på den läskiga banan!

57,7% gör att vi inte får rida küren på lördag då FEI-reglerna kräver att man är över 60% för det. Alla som känner mig och min ”tävlingshjärna” förstår att jag såklart är grymt besviken och att jag så klart hade mycket högre förväntningar än såhär.

Bild till blogginlägg


Detta är min mood-emoji för dagen.

Men man måste lära av sina misstag, bryta ihop och komma igen och det är precis vad jag ska göra nu. Vi har bokat om färjan till ikväll och kommer att, med lite perspektiv på detta, utvärdera, modifiera, planera och komma tillbaka!!!

Passar även på att tacka alla er fina som läser bloggen för tummar, tår och tankar! Herregud, tänk hur illa det hade gått utan dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *