Kategorier
Ej kategoriserad

Hamburg dag 1

Av Märit Olofsson Näss - 9 maj, 2018 | 0 kommentarer

Håller på att svimma av trötthet nu, så det blir en kort uppdatering efter första dagen på plats i Hamburg. Gårdagen gick åt till resa till Skåne och sedan nattfärja Trelleborg – Travemünde med bara ca 5 timmar sömn och sedan vidare körning till Hamburg till ca 10-tiden och sedan har det gått i ett, så sängen lockar rätt bra nu!

Bild till blogginlägg


Uppackat och klart i stallet och Strolchi vilar efter resan!

Vi kan väl sammanfatta tävlingsplatsen som fantastisk!!! Fina banor med bra underlag, nära mellan stallar, spolspilltor, framridning, banor, utställare och restauranger. Det är verkligen mysigt och lummigt och en fin atmosfär.
Men. Det är verkligen en arrangörsmässig katastrof! 15 minuter körväg till lastbilsparkeringen där det tog 3 timmar innan vi fått en uppställningsplats med fungerande el till. Hjälpsamheten var noll och attityden hemsk med axelryckningar och i en del fall inte ens personal på plats, vi blev invisade i en återvändsgränd och sen borde jag visst haft mer än 50 m skarvsladd med mig…
Utöver detta är även shuttleservicen usel. Går inte på utsatta tider, helt underdimensionerad så folk inte kommer med och känns helt slumpmässig. Kvällsfodringen idag tog 2 timmar och då var vi hos hästen ca 15 minuter….. Kan också nämna att inte en enda utställare eller restaurang på området tar kort eller swish, bara cash. Tillbaka till 1800-talet!!!

Bild till blogginlägg


I väntan på vet-check

Strolchi verkar i alla fall må utmärkt! Vet-check gick som en dans och sedan tränade vi på banan och han var verkligen jättefin. Trots lång resa även för honom, så är han pigg i benen, var fint framme för mina hjälper och brydde sig inte så mycket om att vi red i en ”myrstack” dvs det var 15 andra ekipage i en salig röra!

Bild till blogginlägg


Träning på den fina arenan!

Vi har fått startnummer 9 i morgondagens Grand Prix och rider in på banan kl 10:12. Håll tummarna, det skulle vara så roligt om vi kvalade in till lördagens kür 🙂

Bild till blogginlägg


Piruett-slipning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *