Kategorier
Ej kategoriserad

Mot Hamburg!!!

Av Märit Olofsson Näss - 7 maj, 2018 | 0 kommentarer

Alltså, det känns otroligt hedrande, stort, coolt och häftigt att lilla jag och lilla Strolchi ska får äran att representera Sverige vid internatiolnella CDI4* tävlingar i Hamburg till helgen!!!

Bild till blogginlägg


Jag är enda svensk i dressyren men får sällskap av ett gäng hoppryttare! Bild från Sv Ridsportförbundets hemsida.

Nu rullar vi iväg i lastbilen från Eskilstuna mot Hamburg, denna gång har jag, Jessica och Strolchi fått sällskap av Jessicas mamma Maggie och vårt första stop blir i Sjöbo i eftermiddag. Där blir det ett par timmars rast och vila innan vi tar nattfärjan från Trelleborg till Travemünde. Väl på Tysk mark har vi ca 8 mils körning kvar innan vi är framme i Hamburg.
Vi är alltså framme på onsdag förmiddag, sedan förljer vet-check på eftermiddagen och sen blir det träning på banan. Torsdag kl 8 ger vi oss i in Grand Prix och vi behöver alle era tummar och tår så att vi lyckas kvala in till lördagens Grand Prix kür! Vi ser fram emot ett par dagar av fantastiskt fina tävlingar (Tysklands äldsta evenemang), fina hästar, nya bekantskaper, erfarenheter, fint väder och en härlig upplevelse! Ska se till att njuta av varje minut 🙂

För er som vill följa oss under äventyret i Hamburg som kommer jag att blogga lite oftare samt uppdatera på Facebook och Instagram. Här är även en länk till arrangörens sida med info och resultat!

Bild till blogginlägg


Inte alla foton blir som man vill…..!

Inför detta meeting har vi kört lite hårdträning och var hos Lussan på hogsta i torsdags och sedan hos Jeanna igår. Känns bra inför resan och så hade jag tänkt att vi skulle få nåt fint kort i solen på Jeannas utebana igår oxå. Men allt blir inte som man tänkt sig och Strolchi vägrade ”le” på bild trots Jessicas försök, då hon till ch med kastade Jeannas barns leksaker utan resultat så brast jag ut i gapskratt istället!!!

Bild till blogginlägg


Köpte en actionbild från från tävlingen i Lidköping i april. Bättre pose här! Foto: Zandra Ahl Photography

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *