Kategorier
Ej kategoriserad

Ont i knät

Av Märit Olofsson Näss - 12 maj, 2018 | 0 kommentarer

På vägen hem från Hamburg igår så gjorde vi ett pitstopp hos landslagsveterinär Rasmus Westberg för att få Strolchi checkad och kolla så om det fanns en fysisk orsak till vårt magplask i Hamburg. Och det borde jag ju ha förstått att det gjorde då goaste Stolchi som alltid levererar fina rundor inte alls ville vara med mig.

Bild till blogginlägg

Rasmus var extremt noggrann och undersökte varenda millimeter av Strolchi och han fann en inflamation i höger bakknä. Jag tror att den är relativt ny, då Strolchi inte hade några böjprovsreaktioner, men var påtagligt irriterad och sur vid böjningen och lite gallig i leden. Han är nu behandlad och ska skritta och jogga ett par veckor innan vi får träna på igen!

Det känns ändå väldigt skönt att ha fått en fysisk förklaring och att fått det åtgärdat så fort. Nu är det bara att vila, läka, träna på och komma tillbaka! 

Bild till blogginlägg

Stort TACK till Rasmus och Emelie Westgren för att ni tog emot oss med 12 timmars varsel trots en ”klämdags-stängd” klinik, proffsig hjälp och ett fantastiskt bemötande!   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *