Kategorier
Ej kategoriserad

Falsterboklart för Dockan!!!

Av Märit Olofsson Näss - 20 maj, 2018 | 0 kommentarer

Tjooohooo, Falsterbo kvalat och klart för superduktiga Dockan! 66,3% i dagens St Georges i Gnesta och kvalpappret inlämnat (!) och därmed är Dockan nu klar med sina två kval och vi ska till Falsterbos 7-årschampionat i sommar. Så himla skönt att vara klar redan nu och kunna lägga all fokus på att lägga upp resten av våren träning och tävling mot vecka 28 i Falsterbo!

Bild till blogginlägg


Falsterbo, Falsterbo, Falsterbo!!!

Dockan visar verkligen stor mental mognad och styrka då hon kliver in i St Georges för tredje gången och tar sig igenom alla svårigheter på ett lungt och fint sätt. Idag var banan ganska tung, så vi fick kämpa på bra, men Dockan fixar svårigheterna ändå. Nu saknas bara lite mer styrka och självklarhet för dom riktigt höga procenten!

Bild till blogginlägg


Vi fick idag också en fin bonus i form av en andraplacering, men dagens viktigaste var ju såklart Falsterbokvalet!!!

Fabi fick följa med idag också och gå en LA:3, han behöver ju samla rutin då han ju precis startat sin karriär på tävlingsbanan. Idag var han lugn och fin och kändes bekväm i tävlingsmiljön. Han gick en riktigt fin och stabil runda och vi fick väldigt fina poäng, hela 71%!!!

Bild till blogginlägg


71 fina procent och seger för Fabi.

Med den procenten vann vi klassen och Fabi har nu vunnit 2 LA-klasser på rad, så nu steppar vi upp till MC nästa helg. Bara att gasa på!!!

Bild till blogginlägg


Säkrare och säkrare för varje gång på banan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *