Kategorier
Ej kategoriserad

Grevagården

Av Märit Olofsson Näss - 25 maj, 2018 | 0 kommentarer

Dagens lastbilstripp med Jessica, Dockan, Fabi och Ella har gått till Grevagården i Skövde. Vilken nostalgitripp!!! Här var jag senast på ponny-SM 1989 med min gula D-ponny Kilkenny. Härligt att ändå känna igen sig efter många år, men många ponnytävlingar på denna fantastiskt fina anläggning.

Bild till blogginlägg


Fina Fabi börjar bli varm i kläderna!

Dockan och Fabi har idag båda tränat på banan och båda har skött sig exemplariskt! Fabi börjar nog landa i ”tävlingslivet” nu och imorgon debuterar han MC. Det är absolut inte helt klart för det och många saker i den klassen har jag nyss introducerat honom för, men efter två segrar på rad i LA så beslutade vi att ”klassa upp” oss!

Bild till blogginlägg


Travökning är Dockans specialitet!

Dockan går ut i en MA och det känns väldigt fint att göra det utan någon form av press, då Falsterbokvalet redan är klart. Jag ska försöka rida på ett snäpp till, nu gör det ju inte så himla mycket om vi missar nåt då jag ska försöka lyfta kvaliteten i rörelserna lite till 🙂

Håll ett par tummar för oss i morgon då vi ska njuta av att få rida på fina banor på en superfin anläggning och i fantastiskt väder!

Lite fler bilder:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Bästa lastbilsmaskoten Ella väntar på sin kassler!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *