Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan vinner!!!

Av Märit Olofsson Näss - 26 maj, 2018 | 0 kommentarer

Dockan blir bara starkare, säktare och finare i för varje dag nu och gick ett riktigt, riktigt  fint MA-program på Grevagården. Många 8:or i traven på bla skolor och längningar och till och med 8,5 på en ökning! Traven börjar bli riktigt uppe och framme nu och hon orkar trava på ordentligt med mycket samling. Känns otroligt kul, hon tar allt jobb så himla fint nu.

Bild till blogginlägg


Dockan in action!!

Galopprogrammet var oxå det riktigt bra, men tyvärr fick jag ett omslag bak i en piruett. Jag får ta på mig det då jag centrerade lite för mycket, men å andra sidan så satte vi vår bästa piruett någonsin i den andra, då jag oxå spände bågen lika högt!

Trots den ordentliga missen (med koefficient 2) så fick vi fina 67,4% och vann klassen! Ett fint styrke- och formbesked av duktiga Dockan som växer otroligt mycket både mentalt och fysiskt just nu!

Bild till blogginlägg


Fina procent, fin rosett och årets första segertäcke för Dockan!

Bild till blogginlägg


Fina Fabi debuterar MC:1 på 64%!

Fabi debuterade MC (MC:1) i morse på ett väldigt fint sätt! Vi har ju inte tränat så mycket på MC-rörelser och han är ju inte så jättestark än, men på den nivå vi är nu så skötte han sig utmärkt! Ett par små missar i form av ett snubbel i en längning och ett stopp i ett enkelt byte, men annars var han så duktig på banan!
64% och lite utanför placering blev resultatet i klassen, men jag är otroligt nöjd med hur han kändes och agerade på banan!

Bild till blogginlägg


Fabi och hans matte Anna som bor här nere i Skövde.
Nu laddar vi om för MC:2 för Fabi och St Georges för Dockan i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *