Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan vinner St Georges cupen på Grevagården!

Av Märit Olofsson Näss - 28 maj, 2018 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Wow vilken fantastisk helg jag och Dockan hade på Grevagården i helgen!

Den fina vinsten i lördagens MA följde vi upp med en härligt fin runda i StGeorges. Ett litet missförstånd i galoppombytet i saxen, men annars ett superstabilt och fint program. Åh, vad jag njuter av att rida härliga Dockan inne på banan!!! Hon är så ridbar, avspänd och ”med mig” hela tiden, en sann njutning!

Bild till blogginlägg


Dockan har kammat hemmmånga 8:or och 8,5 för travökningarna i helgen!

Vi fick nu hela 68% och väldigt fina domar-omdömen! Ett fint styrkebesked av Dockan som verkligen mognar mer för varje dag just nu. Vi kom med det 3:a i klassen där Anette Christensson med sina betydligt mer rutinerade (int.placerade) & äldre hästar tog både segern och andraplatsen. Hatten av för den bedriften av Anette!

Bild till blogginlägg


Pris- rosett- och täckesregn efter helgens segrar och 3:e placering!

Den 3:e placeringen gjorde att vi sammanlagt över lördag och söndag var bäst i MA och St Georges och vann cupen och fick massor av fina priser! Tack Grevagården för ett roligt initiativ med helgens cuper på olika nivåer (LC till St Georges) och väldigt välarrangerade tävlingar på en fantastiskt fin anläggning!

Bild till blogginlägg


Säkrare  på banan för var start vi gjort i MA/St Georges. Kommer bli riktigt bra det här!

Fabi gjorde igår oxå sin andra start i MC, denna gången i MC:2. Han var verkligen så himla duktig, klarade många svårigheter och var riktigt fin att rida inne på banan. En dålig fattning i ett enkelt byte, men i övrigt inga större misstag och därmed betydligt bättre poäng oxå. 66% gav oss en ännu en placering precis utanför pris (6:a och 4 placerade) och även en 3:e placering i MC-cupen! Roligt att han så stadigt blivit bättre hela tiden, trots att vi gått fort upp till MC-klass.

Bild till blogginlägg


Fina Fabi gjorde fina MC-starter!

Fabi stannade efter detta kvar hos sin ägare Anna Rosenberg på Grevagården. Hon har beslutat sig att behålla Fabi och rida honom själv ett tag nu och utnyttja läget när han nu är ”inskolad” i tävlingslivet, starkare och jättefin att rida på!

Bild till blogginlägg

Tack Fabi för dessa månader och jag önskar såklart Anna & Fabi stort lycka till tillsammans!

Bild till blogginlägg


Fabi, Anna och jag med de fina MC-cup priserna & rosett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *