Kategorier
Ej kategoriserad

Lag-SM på Öland!

Av Märit Olofsson Näss - 3 augusti, 2018 | 0 kommentarer

Nu är vi på plats på vackra Aledal på Öland för ännu ett Lag-SM. Denna gång är det gott om plats i lastbilen då det ”bara” är jag och Jessica och så vår lastbilsmaskot Ella och så fina Dockan som går i ”storebror” Strolchis fotspår, och nu gör sitt första lag-SM som 7-åring!
Detta blir mitt första lag-SM för Segersta och det ska bli jättekul och i laget har jag även mina härliga kompisar Maria Frisk – Silenzio och Emmelie Karlsson – Cragganmore.

Bild till blogginlägg


Emmelie, Maria och jag i vårt lag-SM för Segerta! Nu ska vi ha kul ihop!

I morgon går vi ut i kvalet bland 16 andra lag och till final går de fem bästa lagen. Här är verligen många galet duktiga ekipage, så vi får rida vårt bästa för att knipa en finalplats! Jag går ut först i laget kl 12:24 i morgon och det känns riktigt bra. Dockan var superfin på dagens kvällsträning på banan så håll en liten tumme för att vi får till det lika bra imorgon 🙂

Bild till blogginlägg


Jag, Sara och Magda med en fin bronsmedalj på Öland 2014!

För 4 år sedan, exakt på dagen så var jag på Öland och red lag-SM och fick en fin bonsmedalj! Då med Djursholms Ridklubb och Sara Rubin och Magda Skatt som lagkompisar! Vi får hoppas på fortsatt flyt på denna härliga tävlingsplats även detta år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *