Kategorier
Ej kategoriserad

Klara för final i Lag-SM!!!

Av Märit Olofsson Näss - 4 augusti, 2018 | 0 kommentarer

Dags för lag-SM kvalet och det är ju alltid lika spännande att rida i lag. Jag älskar ju den extra spänningen och pressen det ger mig och jag brukar oftast vilja rida sist i såna här sammanhang. Men i år med startfältets yngsta häst då Dockan ju bara är 7 år, så rider jag gladeligen först och därmed det ”lättaste” programmet, MA.

Bild till blogginlägg


Fullt fokus i dagens SM-kval klass!

Dockan är verkligen en liten stjärna!!! Ska jag klaga på något så blev skritten lite spänd idag, första piruettenn lite stor, och första halten så dök hon lite. Annars gick hon helt prickfritt och på maximalt av den styrka hon besitter idag! Och vilken mentalitet hon har, levererar runda efter runda på ett härligt fint sätt! Vi fick 67,1% och kom med det på en 8:e placering, helt fantastiskt att placera sig i detta getingbo av fina ekipage!!!

Bild till blogginlägg


Emmelie och ”Ragge” gjorde en stabil insats för laget!

Vår andra lagryttare i Segerstagänget var Emmelie Karlsson på Cragganmore och hon gjorde en stabil insats. Även Emmelie red MA men utan några större misstag, men inte heller med maximalt tryck. En safe och bra laginsats med 66,1% var härligt bra för vår lagplacering!

Sist ut och i Int 1 var vårt ankare, Maria Karlsson med Silenzio. Det så verkigen superstabilt och fint ut förutom en jättekrasch-miss i bytesserien i vart tredje då Sillen tyckte att det var dags att gå på toaletten…. Men utöver det tycker jag nog att Maria fick snålt med poäng med bara 66,1%.

Bild till blogginlägg


Fina Silenzio har härliga travökningar!

Totalt kom vi 6:a med laget och då Mantorp har två lag på finalplats (varav ett 0,2% före oss) och bara får starta med ett lag så blev vi 5:a och vi är i SM-final i morgon!!! Tjohooooo!

Håll alla tummar och tår för att vi skärper upp oss ett par pinnhål i morgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *