Kategorier
Ej kategoriserad

Fyra i Lag-SM!

Av Märit Olofsson Näss - 8 augusti, 2018 | 0 kommentarer

Finaldagen på Lag-SM på Öland blev både het och spännande! Jag var först ut i vårt Segersta-lag och red nu St Georges på en rätt så trött Docka. Hon kämpade på väldigt fint trots trötta muskler och vi hade inga missar alls, men det blir ju mindre uttryck och ser lite svårare ut. Vi fick 66,4% och det placerade laget som 4:a efter förstaryttarna i alla lag.

Bild till blogginlägg


Trött men superduktig fixade Dockan fina finalprocent!

Vi höll sedan 4:e placeringen genom hela finalen efter stabila insatser av Emmelie (65,9%) och Maria (67,5%) i Intermediare 1. Härligt roligt med ännu en fin placering på ett lag-SM!!! Och vi är supernöjda med fjärdeplaceringen då det var långt upp till medaljerna. Vann gjorde familjelaget Byström från Enköping, tätt följda av Mantorpsryttarna och trea kom Hogsta. Stort grattis till alla medaljörerna och ett stort tack till Ostkustens Dressyrryttare (på Öland) för ett fantastiskt fint arrangerat Lag-SM!

Bild till blogginlägg


Maria, jag och Emmelie glada efter prisutdelning!

Nu får Dockan lite välförtjänt vila varvat med skogsturer och en och annan runda på de kommande stubbåkrarna innan träningen tar vid om ett par veckor igen. Gillar verkligen hennes härliga inställning till träning och tävling: cool, ambitiös, samarbetsvillig och väldigt mycket energi gör henne till en härlig tävlingsindivid! Nu blir det mer fokus på Strolchi och han ska snart ut på GP-banan igen.

Bild till blogginlägg


Prisutdelning med Ridsportförbundets representant Lena Svensson på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *