Kategorier
Okategoriserade

Seger med både Dockan & Gnistan!

Av Märit Olofsson Näss - 9 juli, 2023 | 0 kommentarer

Alltså, hur fina & duktiga hästar har jag??? Idag startade de båda på dag 3 av Hallsta-meetinget och vann varsin klass!

Två starter och två segrar blev dagens fantastiska resultat!

Först ut var Dockan i St Georges. Idag var hon lite mattare i värmen, än i fredagens klass, men skötte sig ändå jättefint! Formen var bättre igenom hela programmet och det enda som drog er lite var ett missförstånd oss emellan i ”treorna”.

Dockan på gång, härligt fin att rida inne på banan!

Det blev fina 67,4% och med det så vann vi klassen och så himla glad jag är över ”min” Docka som efter en längre period av träning går ut och vinner två klasser direkt!!!

Gnistan är verkligen på gång nu, gör det svåra så bra!

Därefter så var det Gnistans tur att gå in i sin andra Int 1 i livet. Också han var lite mattare idag, men med fick jag honom också mycket mer avspänd inne på banan. Han skötte sig som den stjärna han är och vi kom igenom programmet på ett väldigt fint sätt med bara en liten ”blessyr” i ett byte efter andra piruetten.

Solsken och segrar, kan inte bli bättre!

Procenten blev härliga 68,6 och han vann också!!! Helt galet så bra det går just nu, 4 starter och lika många vinster på fina meetinget i Hallsta! Ni vet att jag älskar mina hästar va?!?

Vilket meeting, de fick 2 blå-gula var, mina stjärnor!

Stort tack till hela mitt härliga team (Jessica, Frank, Katarina, Mira & Lina) som groomat, skjutsat, hejat och hjälpt till att fått allt detta att fungera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *