Kategorier
Okategoriserade

Dubbelseger i Aulis!

Av Märit Olofsson Näss - 30 juli, 2023 | 0 kommentarer

Wow, wow, wow vilken andra tävlingsdag det blev på fina Aulis Hästsportanläggning i Luleå!!! Både Gnistan och Dockan vann sina klasser på nya poängrekord!

Först ut idag igen var Gnistan, denna gång i St Georges och attans så fin han var! Han var verkligen avspänd, superlätt & gick för fina så hjälper och tog i för allt han kan. Såklart lite trött på slutet och det blev lite av att ”snubbla in mål”, men oj så fint han skött sig!

Idag fick Gnistan gå på prisutdelning och ta sin & Dockans blå-gula rosetter!

Vi fick hela 71,2% och tog därmed både en säker seger i klassen och satte ett nytt personbästa i St Georges! Härligt, härligt!

Fina Gnistan fick galoppera ärevarv utomhus idag!

Dockan startade idag ännu en Int 1 och idag hade jag tempererat henne väldigt bra. Hon var lugn, säker, avspänd och spänstig och vi lade rörelse efter rörelse till handlingarna. Sååå duktig och utan några missar alls och hon känns verkligen självklar på banan!

Dockan var lika fin på uppvärmning som på banan idag!

Även hon vann sin klass på nytt PB i klassen med fina 70,7%!!! Så härligt att hon fick lite revansch för misstagen igår och så roligt att få vinna båda klasserna idag!

Vi är nu på väg hem och mellanlandar i Örnsköldsvik. Resan går såklart lätt med 3 segrar & en 3:e plats på 4 starter under helgen!

Tack Patrik & Camilla för en fin upplevelse i Aulis och tom kristallkrona i stallet!


Vilken otroligt fin upplevelse vi haft på fina Aulis Hästsportcenter i Luleå. Stort tack till värdparet Patrik och Camilla som varit otroligt gästvänliga, välkomnande och till och med lånade ut sin fina häst till mina döttrar! Vi är så glada att vi bestämde oss för att ta en tur till Norrland och uppleva fina tävlingar samt se vårt vackra land i en del jag aldrig tidigare besökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *