Kategorier
Okategoriserade

Lag-SM Mira & Lina samt Elmia för Gnistan

Av Märit Olofsson Näss - 4 november, 2023 | 0 kommentarer

Denna helg har familjen pussel på hög nivå! Mira och Lina rider lag-SM i Åstorp och jag skjutsade ner dem, ponnysarna och Katarina i torsdags. Sedan tog jag mig till Elmia igår och mötte upp Jessica och Gnistan för att rida Jönköping Young horses. Planering och projektering på hög nivå!

Duktiga Lina & Denver har nu SM-debuterat!

I morse gick Lina och Denver ut i sin blott tredje FEI-klass i livet och som andra ryttare i Segerstas lag (utöver Mira & Lina rider Hanna Lindén Micksäter, Alma Myrin & Amanda Boltjes). Jag och Jessica har såklart följt tjejernas ritter på Equisport och Lina gjorde en stabil och fin insats! 61,9% och ett personbästa för det färska FEI-paret som nu även har fått mästerskapsrutin! Detta lovar gott för framtiden!

Mira och Danne levererar en stabil lag-SM runda!

Vid tre-tiden var det dags för betydligt mer rutinerade Mira att äntra banan. Danne såg verkligen jättefin ut, men ett par oturliga missar drog ned procenten lite men trots det 65,8%. Hanna red hem 65,0%, Amanda 66,8% och Alma 67,5% och de tre bästa resultaten räknas (Mira, Alma & Amanda). Detta gör att laget efter dag 1 ligger på en fin 8:e plats och i morgon avgörs det i FEI Lagtävlansprogram.

Alma, Amanda, Hanna, Mira & Lina är klart gladaste laget på invigningen!

Jag och Gnistan gick idag in i Int 1 på Elmia i en minst sagt rörig miljö… Vi fick rida fram med 3 st prisutdelningar för ponny med jubel, applåder, skenande ponnysar och massa liv & rörelse omkring oss.

Fint travprogram av Gnistan trots rörig omgivning!

Inte den bästa uppladdningen, men travprogrammet gick i alla fall fint. I galoppen rakt mot alla människor i gången med mässmontrar så blev han väldigt störd av något och vi fick rejält med trassel i galoppen. Vi kom ändå tillbaka rätt fint och fick ett bra avslut, men att tvär-missa många punkter kostar mycket procent. Resultatet 63,8% vill vi helst glömma men det vittnar ändå om att vi fick fina poäng på det vi gjorde rätt!

Häftig miljö på Elmia & Gnistan fyller på erfarenhetskontot!

Nu laddar vi om för kür i morgon!

Gnistan trivs fint i sin box & sover förhoppningsvis fint till i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *