Kategorier
Ej kategoriserad

Vad det är kul att träna!

Av Märit Olofsson Näss - 2 mars, 2011 | 0 kommentarer

Tänk att det alltid är så kul att träna! Igår, tisdag var Lars Andersson i vårt ridjus på Kvarnnibble och höll lektioner. Jag passade på att rida två lektioner när han var på vår hemmaplan och Strolchi och Dortmund fick sig varsin ”omgång”. Först ut var Strolchi, som skötte sig mycket bra, då det även pågick snickar-arbeten i hans ”läskiga hörna” i början av mitt pass. Jag fick väldigt bra hjälp med honom! Jag har ju lagt upp tempot rätt rejält för att få mer bjudning i honom, men nu fick jag ta tillbaka istället och börja hitta lugnare takt och mer tävlingsform. Strolchi tog det väldigt bra och på slutet var lilla turbo-mannen riktigt duktig. Väldigt fin häst, sa Lars. Och säger han det, då vet jag att det verkligen är så!

Bild till blogginlägg


Lars Andersson

Dortmund var ju som vanligt jätteduktig! Lars tyckte att han har tagit sig rejält både gångartsmässigt och i form och bärighet under vår vinterträning på egen hand! Det känns alltid kul om jag haft ett träningsuppehåll (för instruktör alltså) och jag får ett kvitto på att det jag gjort själv gett resultat 🙂 Han trampande väldigt fint och nu är passagen snubblande nära!!!

Planeringen för alla tre hästarnas upplägg inför första tävlingen, meeting i Högbo 2-3 april, är i full gång. Zky och Strolchi kommer att få gå Int 1 resp LA:3 på domarutbildning i Vällingby 13 mars. Båda ”mina” små söta turbo-killar behöver ut i ny miljö och känna på lite tävlings-atmosfär innan det blir skarpt läge! De är faktiskt rätt lika Zky och Strolchi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *