Kategorier
Ej kategoriserad

Sommardressyr på Ericsberg

Av Märit Olofsson Näss - 1 augusti, 2011 | 0 kommentarer

I går (söndag) var det dags för oss att åka till vackra Ericberg igen! Denna gången för den årliga sommardressyren som går av stapeln sista helgen i juli varje år. Förra året var vi där i tre dagar och red lag-SM, men i år blev det bara en dag med Int 1-start för Zky och Dorten.  Så vi packade in oss i lastblien och lämnade Kvarnnibble redan kl 7.30 och det var mycket senare än vi räknat med från början, då jag hade startnr 3 med Zky och klassen skulle starta 8.00. Men snälla arrangörer (TACK!) lät mig få startnr 14 som första start och klassen började först kl 9!

Bild till blogginlägg


Ericsberg, verkligen en makalöst vacker plats!

Zky hade en sån där katastrof-dag… Han var rätt cool från början, men sedan eldade han upp sig mer och mer och lagom till start var han väldigt het. Han blev rätt okontaktbar inne på banan och då blir det ju inget bra. På slutet försökte jag mer korrigeringsrida och få lite uppmärksamhet på mig istället för att ”visa upp” fint. Nä, denna tävling glömmer vi fort för Zky´s del.

Bild till blogginlägg


Dorten in action!

Dorten gick sedan ett helt fantastiskt fint program. Han är verkligen en riktig klippa! Fick rätt låga procent med tanke på hur fin han var, men så är det ju ibland. 66,3% räckte ändå till en 5:e plats och ”rosett-maskinen” Dortmund fortsätter att ånga på 🙂 Han är en härlig kille med ett fantastiskt tävlings-psyke!

I dag ska vi åka till Eskilstuna Zoo hela familjen! Ska bli jättekul, jag har aldrig varit där men hört så gott om stället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *