Kategorier
Ej kategoriserad

Augustidressyr i Vallentuna del 1

Av Märit Olofsson Näss - 13 augusti, 2011 | 0 kommentarer

I dag har vi varit på den fantastiskt fina och lyckade augustidressyren på Veda i Vallentuna! Vädret var super-fint och det fanns god mat och massa roliga aktiviteter för barn, vilket uppskattades av Mira & Lina. Ponnyridning, stooora såpbubblor, lekhörna och ansiktsmålning förgyllde alltså barnens dag! Mira och Lina fick dock sina målningar på handen, istället för i ansiktet. Nä, i ansiktet skulle det inte målas något, fast de gjorde de själva rätt bra med glass, grus, smuts, dricka mm…..

Bild till blogginlägg


Ponnyridning för Mira med assistans av mormor Katarina!

Så till själva tävlandet som idag gått jättebra med båda hästarna! Först ut var Dorten och han går ju som på räls just nu. Riktigt uppe i formen och framdelen och inga missar gav 68,7% och en andraplats! Vann gjorde Mads Hendeliowitz på fina Jimmy Choo Seq som fick ihop 2 poäng mer än mig och Dorten. Mads var sedan också 3:a på Son of Chex, stort grattis Mads!

Idag skötte sig lilla Zky fantastiskt bra! Generellt ganska lugn i programmet, bara ibland lite spänd och ivrig, men jag kunde reda ut allt och hade inga riktiga missar! Han kändes riktigt fin att rida på och vi hade kul inne på banan 🙂 65,7% gav oss en 5:e plats och en grön rosett!

Ska sova nu efter en lyckad dag, imorgon blir det augustidressyr del 2, då med Int 1 för både Zky och Dorten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *