Kategorier
Ej kategoriserad

Sommar, sol och semester!

Av Märit Olofsson Näss - 7 augusti, 2011 | 0 kommentarer

Sommaren fortsätter med semester, härlig sol och mycket bad! Vi försöker jobba på med smått och gott som ska fixas här hemma i hus och trädgård och varvar detta med små utflykter. I onsdags var vi hos min super-trevliga vän Magnus på hans landsställi vid havet i Norrtälje. Det blev mycket bad, grillning och (som alltid) trevligt umgänge!

I torsdags var jag och Hans och dansade i Hågelbyparken (bugg och foxtrot) till Casanovas. Det var såååå kul att dansa igen, var länge sedan nu…. Ska vi absolut göra om snart igen, bättring på gång här!

Bild till blogginlägg


Det var första gången jag dansade till Casanovas i torsdags!

Zky och Dorten tränar på för fullt inför kommande tävlingar. Zky är anmäld på ett par Int 1B nu, nu kör vi på! Dorten har fattat hur man passagerar!!! Äntligen! Nu är det bara att bygga styrka så han orkar mer och så blir det nog snart avancemang i klasserna för honom oxå.

Nils kom hem från betet i måndags och är under igångsättning. Attans vad fin han börjar bli, super-rörlig och sååå snygg! Det ska bli kul att arbeta med denna coola herre med både gången, looken och ett fint temperament 🙂

I dag kom Norea och Cosby till oss igen! Vi har trimmat idag och i morgon och på tisdag ska både jag och Norea träna för Lars Andersson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *