Kategorier
Ej kategoriserad

Födelsedagsfest igen!

Av Märit Olofsson Näss - 9 augusti, 2011 | 0 kommentarer

I går var det åter dax att fira födelsedag, denna gången min Mor! Världens bästa mor, Katarina, ordnade härlig kräftskiva med massa tillbehör! Och så en fantastiskt god tårta till efterrätt. Vi som firade henne var jag, Hans, Mira & Lina och så Norea som ju hänger med oss en massa nu, och min bror Pelle med familj Malin & Marcus och kusin Caroline med sin Thomas! Vi hade det verkligen supertrevligt!

Bild till blogginlägg  
Bild till blogginlägg


Norea, Födelsedagsbarnet och Caroline!                             Malin och Thomas

Både igår och idag har jag och Norea tränat för Lars Andersson här på Kvarnnibble. För Norea och Cosby var det mycket slit igår, men belöningen kom idag då han var superfin! Jag red Dorten igår och han var som alltid duktig. Fick till och med beröm för passagen 🙂
Idag var det Zkys tur. Han var väldigt fin i allt men idag ville det sig inte alls med bytena i varje…. Vi låter det vara ett par dagar nu, så han inte blir förvirrad av detta till helgens tävlingar i Vallentuna. Sen ska vi på´t igen!

Bild till blogginlägg


Trött och ny-duschad Zky får mat efter hård-träningen

Idag hade Mor tagit med en tårta (hon fixade två igår, men det gick ju inte åt på festen) till stallet. Det blev spontanfika efter träningen ihop med Minna, Dottan, Jessika mfl!

Bild till blogginlägg


Mor & Mira, Minna och Jessica och så en liten bit av Dottan 🙂

I morgon kommer Strolchi igen, ska bli kul, jag har ju inte ridit honom sedan Falsterbo-finalen. Nu börjar vi vässa formen inför meeting i Sundsvall i september och sedan Breeders Trophy i början av oktober! Dit är även min trojka-Moonshine kvalad och han börjar ju arta sig riktigt fint redan!

Bild till blogginlägg


Hääärligt kort! Vi skulle plocka bär i förra veckan och tjejerna fick tag på burkarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *