Kategorier
Ej kategoriserad

Flygtur till Stegeborg

Av Märit Olofsson Näss - 12 augusti, 2011 | 0 kommentarer

Igår (torsdag) var en härlig eftermiddag och kväll! Jag och Hans hade bokat världens bästa barnvakt, mormor Katarina, till Mira och Lina och åkte upp till flygplanet i Norrtälje för en tur! Jag har inte flugit med Hans sedan Mira föddes (maj 2008) så det var ju ett tag sedan… Vi hyrde ett litet 2-sitsigt plan, jag har bara flugit med i större 4-sitsiga plan förut, och så styrde vi kursen söderut till Stegeborg.

Bild till blogginlägg


Hans vid flygplanet efter landningen i Stegeborg.

Stegeborg är en gammal borg-ruin på Vikbolandet i inloppet till Göta Kanal. Tror att det var ett tull-ställe i gamla tider. Där finns nu en fin hamnkrog, hotell, camping, trädgårdscafé mm. Och så ett litet flygfält alldeles intill där vi landade. Vi åt en fantastiskt god middag på hamnkrogen! Det är bra att vara passagerare ibland för jag fick vitt vin till min toast skagen och huvudrätten som var röding med tillbehör 🙂

Bild till blogginlägg


Borgruinen i Stegeborg.

Härligt med en utflykt bara jag och Hans, det är toppen för oss att vara ”barn-fria” ibland. Stort tack till Katarina som gav Mira och Lina en toppen-kväll med mycket lek och stoj!

Idag har Nils, Zky och Dorten alla tre varit superfina på träning i ridhuset! Nils var dock lite trött då det var tredje dagen träning i följd, men nu väntar två dagars återhämtning för honom! Jobbigt att bara vara 3 år och behöva jobba igång, det är ju så mycket att lära sig 🙂
Zky och Dorten startar två klasser på Vallentuna i helgen, St Georges och Int 1 och båda känns riktigt fina inför uppgiften!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *