Kategorier
Ej kategoriserad

Augustidressyr i Vallentuna del 2

Av Märit Olofsson Näss - 15 augusti, 2011 | 0 kommentarer

Igår söndag var vi återigen på Veda i Vallentuna för en ny dag av tävlande. Denna gång Int 1 för både Zky och Dorten. Vi var där i god tid så vi hann äta lunch och umgås med alla trevliga bekanta innan det var dags för Zky att starta kl 14.24.

Bild till blogginlägg


Zkyline

Zky var även idag riktigt fin!!! Jag satte båda serierna även idag, hääärligt! Han blir fortfarande lite het i vissa delar av programmet, speciellt galoppökningen som ju ligger tidigt i Int 1. Alltså massa rörelser som kan gå åt pipan om han varvar upp för mycket i ökningen. Man han höll sig i skinnet och inga större misstag i ett riktigt bra program! Snålt med poäng fick vi, bara 64,1%, men så är det i den här sporten…. Gulliga Eva Ulf tyckte han skulle ha 66-67%! Eva rider också för Djursholm och vann klassen på sin Fink, stort grattis Eva!

Bild till blogginlägg


Mys mellan mina starter! Lina, jag och Katarina

Bild till blogginlägg


Mira i bus-tagen! Det var full fart på barnen hela helgen 🙂

Dorten skötte sig som vanligt toppen! En liten miss i saxen, då han inte riktigt tog min byteshjälp innan sista slutan drog ner, men i övrigt superfin! 67,4% och en tredjeplats!

Bild till blogginlägg


Dortmund in action!

Bild till blogginlägg


Prisutdelning i Int 1

Vilken härlig helg vi haft! Tre placeringar på fyra starter: Dorten 2:a i St Georges & 3:a i Int 1 och så Zky 5:a i St Georges (och precis utanför placering i Int 1)! Superbt bra arrangemang av Vallentuna Ridklubb men bra barn-aktiviteter, supergod mat, fina priser, proffsigt arrangemang och till och med fint väder! Hoppas detta blir en tradition att se fram emot kommande tävlings-säsonger 🙂

Bild till blogginlägg


Posering vid lastbilen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *