Kategorier
Ej kategoriserad

Nu händer det mycket på en gång!

Av Märit Olofsson Näss - 18 augusti, 2011 | 0 kommentarer

Nu är det fullt upp i livet och dagarna är fullbokade! Hans började på sitt nya jobb i måndags, efter att ha varit pappaledig plus semester sedan september i fjol. Mira började på dagis i tisdags efter ett lååångt sommarlov. Så nu är det jag och Lina och fullt upp denna vecka då allt ska fixas, trixas och planeras in för att få allt att fungera.

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Lina hjälper till i stallet.                                          Mys med stallkatten Jerry i halmen.

I tisdags var jag, Lina och Mira på Järfälla Ridskola och lånade Tomas och Felisia 1 för en härlig skogstur ihop med snälla Carina som följde med som ledare åt Mira. Tack för all hjälp Carina, och tack Birger och Birgitta för att tjejerna få rida på hästar i lämplig storlek till dom!

Bild till blogginlägg


Lina på Felisia och Mira på Tomas

Strolchi har varit hos mig för träning två gånger denna vecka och han sköter sig superfint! Han är en härlig ”gummiboll” och han blir stadigare och starkare för varje dag! Idag fick en stolt Lina sitta framför mig och skritta av honom också!

Jag har även hållit kurs i dagarna två i ridhuset hemma på Kvarnnibble. Full fart med med lektioner från ca 14 till 17.30, jätteroligt med så många ambitiösa, duktiga och roliga elever. Kurs även i morgon, det ska bli kul!

Utöver det så tränar mina grabbar på för fullt och idag har de även fått träffa veterinär Emilia Sanders för lite vaccinationer och tandkontroll för Nils.

Ska bli skönt med lite semester nästa vecka då jag, Katarina, Mira och Lina åker till vår stuga i Jämtland!

Sveriges lag blev idag 4:a i EM i dressyr i Rotterdam! Häääärligt! Därmed är vi kvalade till OS i London nästa år. Detta är jätte-bra för dressyrsporten i Sverige! Nu håller jag tummarna för mina härliga vänner Tinne, Patrik och Rose i kampen om de individuella EM-medaljerna på lördag och söndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *