Kategorier
Ej kategoriserad

Gimli på hundutställning!

Av Märit Olofsson Näss - 4 november, 2011 | 0 kommentarer

I går, torsdag, var vi hela familjen med Gimli på drever-utställning. Eller River Race Star heter han ju på riktigt! Utställningen arrangerades av Upplands dreverklubb och hölls på Tuthammars Ridcenter. Vi kände oss väl hemma i det fina ridhuset med vaselin-sand under fötter och tassar 🙂

Bild till blogginlägg


Gimli och husse!

Bild till blogginlägg


Fin seger-rosett!

Gimli skötte sig fint och han vann sin klass för valp-hannar! Första tävlingen och vinst direkt, snyggt värre! Han fick massa fina lovord, det var riktigt skoj att höra vilken fin vovve vi har!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina hade puss-kalas efter utställningen var klar.

När jag kom hem på kvällen fick jag tyvärr det tråkiga beskedet att helgens nationella tävlingar i Enköping är inställda… Feber på flera hästar på anläggningen var skälet. Tråkigt, detta var ju planerat att bli årets sista start, nu har den visst skett redan. För två veckor sedan i Eskilstuna! Nu tar vi steget raskt in i ”vinter-säsongen” med vet-checkar, vila och så träning inför kommande vårsäsong.
Nils var förresten på vet-check i måndags och han var hur frisk och fin som helst! Kuriosa: han är 174 cm hög och väger exakt 600 kg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *