Kategorier
Ej kategoriserad

Spanska flugan

Av Märit Olofsson Näss - 6 november, 2011 | 0 kommentarer

Ett oväntat sjukdomsfall gav oss en fantastisk lördagkväll igår! Våra goda vänner Dominic och Bodil hade en planerad helg med Bodils föräldrar som skulle resa ner till Stockholm från Örnsköldsvik. Det skulle bli god middag och fyra biljetter var köpta till ”Spanska flugan” på China Teatern. Tyvärr blev Bodis mamma rejält sjuk och resan ställdes in… Med en dags varsel så fick jag och Hans överta erbjudandet och det ville vi ju såklart följa med på!
Allt började med en mycket god fördrink (Cosmopolitan) som följdes av en utsökt boef bourginon och till efterrätt äpplen stekta i cognac med hemgjord gräddfils-glass! Mums så gott!!!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Bubbel i pausen 🙂                                           Hans och jag på ”grönbete”!

Efter det så tog vi oss in till China för att se den otroligt roliga pjäsen ”Spanska flugan” med härliga skådisar som Susanne Reuter, Peter Dalle, Per Eggers m.fl. Kvällen avslutades med en drink på ”Bishop Arms” på Vasagatan. En ortoligt lyckad kväll, stort TACK till Dominic och Bodil för en magisk lördag 🙂

Bild till blogginlägg


Hela gänget inför andra akten!

Tack även till barnvakten: mormor Katarina och tack till Minna & Jessica som tog min kvällsfodring i stallet!

Idag her det skett en tragisk olycka inom ridsporten. Den fantastiskt fina hopphästen Hickstead dog knall och fall inne på banan efter sin ritt med Eric Lamaze i sadeln i Vrldscupen i Verona. Hu vilket tragiskt slut på en fantastisk hästs otroliga karriär och liv… Hickstead och Eric Lamaze vann bl.a OS-guld i HongKong 2008. Jag har sällan sett en häst med en sån fantastisk inställning, hoppteknik, power och vilja. RIP Hickstead.

Bild till blogginlägg


Eric Lamaze och Hickstead vinner OS-guld!

Så vill jag ändå avsluta dagens blogg på ett roligare sätt: Jag vill gratulera alla duktiga SM-finalister i Helsingborg till fina insatser och medaljer! Ett extra stort grattis till min fantastiska tränare och vän Tinne Vilhelmson Silfvén! Hon tog idag sitt 5:e SM-guld på blott 9-årige Anton (Don Auriello). Härligt Tinne!

Bild till blogginlägg


Tinne och Anton in action!

Mina hästar tränar fantastiskt fint! Både Dorten och Zky känns som att de kan gå Int 1B (SB:1) till nästa säsong. Strolchi har påbörjat att lära sig byten och det går över förväntan bra och Nils är igång igen och blir bara finare för varje dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *