Kategorier
Ej kategoriserad

Spirit of Sandro

Av Märit Olofsson Näss - 13 december, 2011 | 0 kommentarer

Nu har han anlänt till Sverige, den nya stjärnan i teamet! Ibland får min mor för sig att hon ska shoppa häst och nu har det blivit en ny kille i gänget. Får jag lov att presentera Spirit of Sandro!

Bild till blogginlägg

Spirit är född 2010, en svartbrun hingst e: Sandro Love – Niron och han mäter 153 cm (156 cm bak dvs rätt överbygd nu). Han är från Magdeburg i södra Tyskland och i onsdags kom han till Sverige och närmare bestämt Eskilstuna, där han ska få bo under uppväxten. Han bor nu i boxen bredvid Strolchi och kommer att tas om hand på bästa sätt av Jessica. Känns väldigt skönt att ha honom i Jessicas omsorg, jag vet nu att han kommer att få det bästa av det bästa, vad gäller allt.

Vi köpte honom för han rör sig så fint på film och om det blir så bra som det ser ut, så har jag verkligen något stort på gång här. När vi sedan hälsade på i söndags så visade det sig att han rör sig ännu bättre ”live”! Härligt, härligt! Nu håller vi alla tummar och tår att han får vara frisk, hel och ren, så att det blir den stjärna som det nu lovar 🙂

Film: http://www.youtube.com/watch?v=MaIj71H5Xgk

Känns ganska bortskämt att ha så fina kommande unghästar som jag har nu. Strolchi (5 år) har ju redan bevisat att han hör till landets bästa 5-åringar. Nils (3 år) är ju en riktig läckerbit som ju oxå visat att han hör till de bästa 3-åringarna i landet. Och nu har alltså Spirit tagit plats i gänget, en åring som rör sig utöver det vanliga!

Då vi hälsade på Spirit i lördags så passade vi på att slå flera flugor i en smäll. Jag red Strolchi, som var pigg och glad som ett popcorn och bara såååå fin! Han är en pärla den hästen! Sedan fick även Mira och Lina en ridtur på Jessicas shettis Lilleman. Gissa om det var populärt?!?!

Bild till blogginlägg


Sötaste tjejertna på fina Lilleman!

I går var det julfika med pyssel på dagis, då passade de nya tomte-klänningarna bra. Här poserar Mira och Lina med sina ”hemma hästar” som heter Tomas och Tomas 🙂

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *