Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi på Lussan-träning

Av Märit Olofsson Näss - 19 december, 2011 | 0 kommentarer

Så har det åter varit den efterlängtade förbundsträningen för Lussan i helgen som gick. Är alltid lika lärorikt, nyttigt, bra, roligt, trevligt, inspirerande och motiverande! Det är ju Dortmund som är kvalificerad att vara med på dessa träningar, men han fick stanna hemma denna gång då han dras med en förkylning och lite hosta. Hade egentligen tänkt ta Zky på lördagen och Strolchi på söndagen, men en hovböld satte stopp för Zkys träning. Så lilla Stolle fick träna båda dagarna, tufft jobb för en 5-åring:-)

Bild till blogginlägg


Så här trött blev Strolchi efter två dagars hård-träning, underläppen når snart golvet 🙂

Han skötte sig verkligen jättefint! Som vanligt fick jag bra tips och korrigeringar på formen och tempot i början. Lussan är en mästare på att få lite mer rygg, lite rundare form och lite mer eftergift. Öppnorna var jättefina och slutorna börjar bli riktigt bra de med. Vi tränade på med bytena och jag fick många bra övingar och tips att ha i min ”verktygslåda” för byten! Han byter rent och stort och fint, men inte alltid när jag vill (och ibland vill han när jag inte vill) och så kan han bli lite het av bytena. Då gäller det att ”backa” till enkla byten och övergångar. Som sagt mycket bra träning!
Roligt att Lussan gillade honom! ”Många fina kvaliteér, han kommer att bli bra!” sa Lussan 🙂

Nu får Strolchi lite vila och i januari fortsätter träningen för 6-årsklasserna i vår!

Bild till blogginlägg


Barnen leker spöke (enligt dom själva i alla fall)!!! Det är ett barn i varje papperskasse och så irrar de runt och går in i saker och även varandra. Rätt gulliga, vi har mycket kul hemma just nu 🙂

Har under helgen lyckats klara av flera julklappar, planera upp jul- och nyårsfirande och alla kvarstående inköp. Känns som att jag har koll inför helgerna nu, sköööönt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *