Kategorier
Ej kategoriserad

Dansa… Pausa… Dansa!

Av Märit Olofsson Näss - 2 augusti, 2013 | 0 kommentarer

För er som inte vet det, så har jag en till stor passion i livet (utöver hästarna). Det är att dansa!!! Helst bugg och foxtrot, som jag dansat, både ute på dansställen och kurser sedan 10 år tillbaka. Sedan barnen kom så har dansandet blivit ett mycket mer sällsynt inslag i tillvaron. Tyvärr. Från att jag dansade ca 2-4 gånger per vecka till att gå ut någon gång sporadiskt. Synd, då det är fantastiskt kul, men tiden räcker inte alltid till….

Bild till blogginlägg


Jannez kommer från Laxsjö i Jämtland, bara ett par mil från Föllinge & Åkersjön som min Far och mina farföräldrar kommer ifrån!

Men så igår var det dags för en kväll i dansens tecken igen!!! Jag och mina härliga vänner Anders och Gunilla, som jag åkt på dansevenemang med så många gånger förut, samt ”dans-debutanterna” och tillika min ”hästkompisar” Anna och Sara tog oss till Hågelbyparken för massa bugg och foxtrot. Ett av mina favoritband, Jannez spelade, vädret var fint och det var en alldeles undebar sommarkväll. Och som jag dansade!!! Härligt vad kul det är med dans och jag hade många riktigt, riktigt bra danser 🙂 Detta måste jag göra om, om inte alltför länge 🙂

Bild till blogginlägg


Jag fastnade visst på bild i fotoalbumet på Jannez hemsida, mitt i virrvarret på dansgolvet!

Idag jobbar jag min sísta dag innan det är dags för tre veckor semester. Med barnen!!! På måndag morgon kommer Mira och Lina igen och det ska bli alldeles underbart! Då har vi varit ifrån varandra 17 dagar… Så länge har vi aldrig varit separerade tidigare. Risk att jag kramar sönder dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *