Kategorier
Ej kategoriserad

Tiede avslutar på bästa sätt!

Av Märit Olofsson Näss - 30 november, 2014 | 0 kommentarer

Söndag och avslutningsdag på Sweden International Horse Show. Tiede och jag hade vår sista uppvisning för denna helg, återigen med framridning i stallgången 🙂
Tiede skötte sig verkligen fin-fint idag och vi fick till en riktig toppen-uppvisning! Härligt att få avsluta med en kanonrunda på en avspänd och nöjd Tiede! Han åker nu hem från detta evenemang med en mental ålder 2 år äldre än innan Horse Show. Ska bli roligt att se honom fortsätta utvecklas!

Bild till blogginlägg


Familjehäst 🙂

Idag reds även en GP-kür på stora arenan. Vann i stor stil med över 80% gjorde bästa Tinne och ”Anton”, jättekul med hemmaseger på arenan! Min favorit och positiva överraskning från dagen är ändå Minna och fina Santana som kom 3:a på 76,7% med en härlig kür till fräck julmusik!!!! De fick till och med stående ovationer 🙂

Bild till blogginlägg


Minna och Santana körde jultema rakt igenom idag!!!

Horse Show är över för denna gång. Ny arena och nya shower men som alltid träffar man alla glada hästvänner! Jag vill passa på att tacka Sandra för att jag fick visa fine Tiede och dämed återigen ”levt med Horse Show” i tre dagar. Stort tack till mamma Katarina som ständigt är med och gör det möjligt för mig att leva min hästdröm med barnen med.

Och så till sist… Jag svävar fortfarande högt över marken efter Strolchis utmärkelse (Morgondagens Häst) på Ryttargalan i onsdags!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *