Kategorier
Ej kategoriserad

Fin placering i Lidköping!

Av Märit Olofsson Näss - 21 april, 2017 | 0 kommentarer

Denna helg spenderar jag och teamet (Mira, Lina & Jessica) med Strolchi i Lidköping för det för årets andra kval i Lövsta FC. Idag var det ”uppvärmningsklass”, Int 1B med hela 40 startande. Som vanligt i dessa förklasser till LFC är konkurrensen knivskarp med många duktiga unga ryttare och unga hästar!

Bild till blogginlägg


Vi dansar verkligen bra ihop, jag och fina Strolchi!

Jag och Strolchi gick ut tidigt i klassen och fick väl ingen toppen-uppladdning då starttiderna trasslade och ändrades flera gånger (datorstrul?). Lite förvirrande, men till sist blev allt enligt plan och vi fick en lagom värmning. Strolchi är verkligen så himla fin nu. Följer mig bra, väntar och är metodisk och avspänd. Inga missar alls och bra flyt och 68,4%!!! Nu är det bara styrkan och lite mer lätthet i fronten som saknas för de riktigt höga poängen!

Bild till blogginlägg


Glada & nöjda efter dagens härliga runda på banan!

Vi kom 7:a och fick en fin placering i detta getingbo. Jag behöver väl inte säga att jag är mer än nöjd med min fina Strolchi!?! Han levererar fina rundor på ett otroligt stabilt sätt och jag njuter verkligen av att rida på banan 🙂
Nu laddar vi om för Int 2 och LFC-kval i morgon!

Bild till blogginlägg


7:a och vit fin rosett!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina ordnade hinderbana åt Ella i förmiddagssolen! Detta har ersatts av regn och hagel under kvällen och vi värmer oss i lastbilen. Lidköping bjuder verkligen på aprilväder då det även blåser ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *