Kategorier
Ej kategoriserad

Tvåa i LFC-kvalet!!!

Av Märit Olofsson Näss - 22 april, 2017 | 0 kommentarer

Fantastiska, härliga, duktiga gummibollen Strolchi fortsättera att går som en peng! Idag kom vi tvåa i det andra kvalet i Lövsta Future Challenge, Int 2 i Lidköping på fina 68,9%!!!

Bild till blogginlägg


Jag är så stolt över Strolchi och vår fina ritt som gav en 2:a placering idag!

Jag hade en härligt fin ridkänsla igenom hela programmet, trots att han kanske var något tröttare än igår. Han gör alla rörelser så säkert, metodiskt och fint och inget betyg under 6,5!!! Flera 8:or i dagens protokoll värmer också gott, bla på passage och ryttaren 🙂

Bild till blogginlägg


Lycka och full fart på ärevarvet, med prispåsen över axeln 🙂

Vi har verkligen hittat ett fint flyt och en trygghet på GP-nivå och utifrån den här stabiliteten kan jag jobba på ännu mer tryck, uttryck och lätthet. Jag tror att många faktorer spelar in i det flyt vi har just nu. Vi mår båda väldigt bra, har en fantastisk vardag på en superfin anläggning med likasinnade och ett riktigt bra träningskoncept med Jeanna som huvudtränare och Lussan på förbundträningarna!

Bild till blogginlägg


I fint sällskap, fr v: Emilie Nyreröd, jag, Sandra Dahlin, Cilla Kristoffersen och Lina Andersson

Dagens andraplats känns otroligt fin då det var stenhård konkurrens. Vann gjorde Sandra Dahlin med Ichi 0,5% före mig och trea Cilla Kristoffersen-Hampus MG bara 0,5% efter, så jag känner mig glad att ha kilat in mig i detta duktiga sällskap! Andraplasen innebär också att vi i nuläget ligger 2:a i LFC-tabellen efter två omgångar, känns helt overkligt bra!!!

Bild till blogginlägg


Ställningen i LFC efter 2 omgångar, känns bra så här långt!

Nu åker vi hem med en superfin känsla och kommer att efter lite vila och skogsturer börja uppladdningen mot SM på Strömsholm till nationaldagshelgen 🙂

Bild till blogginlägg


Mira skrittar av Strolchi efter ärevarvet.

Bild till blogginlägg


Strolchi laddar upp på sedvanligt sätt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *