Kategorier
Ej kategoriserad

SM-FINAL OCH PLACERING I GP PÅ STRÖMSHOLM!!!

Av Märit Olofsson Näss - 4 juni, 2017 | 0 kommentarer

Helt galet, otroligt och overkligt, jag och Strolchi kom 6:a i dagens SM-kval och är i final i SM!!!

Bild till blogginlägg


Finaste lilla Strolchi och jag, så glad över denna häst, finalplatsen och GP-placeringen!

Strolchi gick ett jättefint Grand Prix program på Strömsholm idag. Javisst, ett par småmissar, men lugn och metodisk och riktigt fin i piaff och passage min duktiga lilla gummiboll! Det jag var mest arg över var att jag red fel en gång, men efter lite surande över det så var jag mer än nöjd med vår debut i SM.

Bild till blogginlägg


Jag hade verkligen kul på banan idag och njöt av varje steg!

Vi fick 65,9% av de fem domarna varav 4 st utländska och Gustaf Svalling från Sverige. Roligt att rida för nya domare och få en bedömning av ett internationellt kollegie.
Jag red rätt tidigt i klassen och när det var ca 12 ryttare kvar (av 28 st) kunde vi dra den första sucken av lättnad. Finalklart, då 15 st får rida final på tisdag!
Sedan blev upplösningen av klassen superspännande, men det höll i mål och vi kom 6:a i klassen och blev placerade!!! Så himla skoj och overkligt 🙂

Bild till blogginlägg


Finaste Strolchi

Jag är såklart mer än nöjd över denna placering, speciellt med tanke på gänget som jag tog mig in bland:
1:a Patrik Kittel – Delaunay, 2:a Roese Mathiesen – Zuidenwind, 3:a Mads Hendeliowitz – Jimmie Choo, 4:a Paulinda Friberg – Di Lapponia, 5:a Malin Rinné – Scharmeur, 6:a jag & Strolchi, 7:a Gunillla Byström – Vectra.

Bild till blogginlägg


Paulinda, Malin, jag och Nugge, glatt gäng som fick springa ärevarv utan häst!

Nu ska såklart hela teamet fira med lite bubblor, sedan blir det att ladda om inför SM-final i GP kür på nationaldagen. Så otroligt glad över ”min” fantastiska lilla gummiboll som verkligen alltid gör sitt bästa på banan och ger mig sådana fantastiska upplevelser och framgångar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *