Kategorier
Ej kategoriserad

Ibland blir det pannkaka….

Av Märit Olofsson Näss - 6 juni, 2017 | 0 kommentarer

Klart att jag sett fram massor mot att få rida min kür på ett bra sätt till min härliga musik i dagesn SM-final på Strömsholm, men idag blev allt bara pannkaka…. Strolchi fick lite prestationsångest eller scenskräck och blev spänd och väldigt rädd för högtalarna och jag satt på en panikrädd häst som bara ville bort från banan. Mina försök att kommunicera var lönlösa och i allt kaoset så drog Strolchi upp tungan och fick den över bettet. Jag valde att utgå då jag ju inte vill att Strolchi ska få såna här dåliga erferenheter från GP och dressyrbanan. Han är ung och vi ska ju ha kul och njuta av våra rundor!

Jag är väldigt glad över de fina orden Kim C Lundin skrev i Tidningen Ridsport efter att ha ”haffat” mig vid utgången från banan:

Bild till blogginlägg

Trots detta så är jag såklart nöjd med vår SM-helg och den fantastiska utveckling vi haft under våren! Strömsholm gav oss en placering jag inte trodde möjlig (6:a i GP) och en otrolig ny erferenhet till den banken samt en 16:e plats i Svenska Mästerskapen i dressyr 2017!!!

Nu tar vi nya tag och kommer igen, bara att träna på, och säg den väg som är spikrak!

Det blev ett par fina bilder från dagens runda som kommer här:

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *