Kategorier
Ej kategoriserad

Duktiga Dockan vinner MA igen!

Av Märit Olofsson Näss - 9 april, 2018 | 0 kommentarer

Vilken fantastisk liten 7-åring jag har i vackra Dockan/Quintana!!! Jag har ju haft diskbråck tidigare och senast i november förra året och jag har nu oturligt slagit upp det igen. Jag har alltså haft rätt rejält ont i ryggen och vår uppladdning inför gårdagens MA i Karlskoga, vår andra i livet, har därför varit minimal.

Bild till blogginlägg


Dockans härliga inställning till jobb och tävling är en stor tillgång!

Men kloka, fina, ambitiösa och härliga Dockan ställde upp på ett otroligt fint sätt och vi genomförde vår ritt helt utan någon miss alls! Klart att massa saker är lite trevande och ”osäkra” men det är egentligen bara det som saknas nu: styrkan och säkerheten som gör att vi kommer in och ser erfarna ut och attt alla rörelser blir mer självklara.
Ändå så himla härligt att sätta svårigheter som piruetter och serier och vetskapen om att det finns så himla mycket mer att hämta är rätt go 🙂

Bild till blogginlägg


Annorlunda segerrosett, då Karlskoga RK hade slut på blå-gula! ”Rätt” rosett utlovad via post 🙂

Det är också så roligt att hon blir så väl mottagen hos domarna med kommentarer som ”det här kommer bli riktigt bra” och ”härlig häst”! Vi fick hela 67,1% och vann med det även vår andra start i MA!!! Härligt, härligt och vilket ”record” hittills i år med två starter och två segrar!!!

Bild till blogginlägg


Så roligt med ännu en fin häst på MA-nivå & Dockan kommer bli så fin med lite mer styrka!

Vi laddar nu om inför ännu en MA på Djusrholm till helgen, där med mördande konkurrens från bla ekipage med internationella placeringar i lilla rundan i år. In i getingboet bara!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *