Kategorier
Ej kategoriserad

Fina Fabi vinner!

Av Märit Olofsson Näss - 29 april, 2018 | 0 kommentarer

Idag vaknade Fabi på helt rätt sida eller så hade han bara på ett riktigt bra sätt kommit över gårdagens chock av vad det innebär att vara tävlingshäst! Oftast bäst att smida medans järnet är varmt med unga och orutinerade hästar så vi gav oss iväg på tävling med Fabi igen.

Bild till blogginlägg


Härligt att Fabi var så lugn och fin idag!

Dagens tävlingsplats var Surahammar som bjöd på härligt soligt och fint väder (skönt efter gårdagens regn & blåst på Gripen) och återigen fick han gå in i en LA:3. Mycket bättre idag, lugnare, kontaktbar och ”på marken”. Tyvärr ett par rejäla missar men trots det 65% och en 5:e placering! Kul kul 🙂

Bild till blogginlägg


Fina femman Fabi!

Av bara farten så styrde vi in i en LA:4 också och nu gick det ännu bättre. Nu var han ännu mer avspänd och fin och inga direkta missar alls. Lite trött och därmed lite lägre i formen, men det känns ju inte så konstigt då han chockstartat sin tävlingskarriär med tre klasser på en helg.
Nu fick vi fina 67% och vann därmed klassen! Härligt skoj, nu kan vi bygga vidare på detta!

Bild till blogginlägg


Tredje gången gillt och en seger!

Fabi matchas vidare för försäljning på sikt, men till rätt ryttare släpper vi honom redan nu. Kontakta mig vid intresse, så kan vi diskutera vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *