Kategorier
Ej kategoriserad

Grand Prixseger i Norge!

Av Märit Olofsson Näss - 18 augusti, 2018 | 0 kommentarer

Vi vann dagens U25 Grand Prix på Borge Ridklubb i Norge!!!
Detta trots att ett ösregn & blåst brakade löst när vi red in på medellinjen.

Bild till blogginlägg


Prisutdelning till fots, så Strolchi fick posera med segerrosetten i betydligt bättre väder!

Det känns jätteroligt då omständigheterna verkligen inte var på vår sida. Jag hade många kostsamma missar men som vanligt så har Strolchi många highlights oxå!
Vi är just nu i ett träningsläge med mycket fokus på form, eftergift, piaff och passage och på att få allt ett snäpp bättre i kvalitet. Jag vill ju höja våra procent ett par pinnhål och lyfta oss upp mot 70%. Detta gör att vi håller på att ändrar lite i träningen, med Jeanna bakom allt och vi ”experimenterar” lite.

Bild till blogginlägg


Ökad trav i ösregn och snålblåst…

Då vi i kombination med detta fick blåst på tvären och ett ösregn över oss precis då vi red in på medellinjen så blev Strolchi ordentligt spänd och med många misstag som följd.
Det som kändes väldigt bra var att jag fick honom mer och mer avspänd och ”med mig” ju längre vi kom i programmet vilket gör att jag tror att det blir bättre imorgon.

Bild till blogginlägg


Glad vinnare och fin norsk segerrosett!

Procenten blev blygsamma 64,0 men det räckte till seger trots alla missar och det är jag jätteglad för!!! Det var andra gången vi vann GP ihop och visst är det lite speciellt att vinna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *