Kategorier
Okategoriserade

Vinst för Mira & Lina med Segestalaget!!!

Av Märit Olofsson Näss - 1 oktober, 2023 | 0 kommentarer

Dags för finalomgången i Elitallsvenskan dressyr för ponny och jag är stolt mamma, uppfödare, tränare, chaufför och hästägare till halva laget!

Duktiga Lina & Denver fick vara med och vinna med laget!

Denna tredje omgång av Elitallsvenskan gick i Gagnef och Lina-Denver samt Mira-Danne var taggade till tusen. Tillsammans med Alma Myrin – Ragnarps Globetrotter & Hanna Lindén Micksäter – Angelo Christiano utgjorde de Segerstas lag.

Pyntade i blågult! Vinst för Mira både individuellt & med laget!

Först ut var Lina som debuterade FEI-klass och även på lång bana (60 m). Det går fort framåt för lina på utvecklingskurvan just nu och de var verkligen jätteduktiga!!! Ett par rejäla missar drog tyvärr ner procenten som landade på 59,3 men här finns det verkligen potential för framtiden!

Mira och Danne gjorde en jättefin & stabil runda, 64,2% och de två vann sin klass (RÅ 16)! Så himla roligt och kul att det lossnat så fint för detta par, även om Danne var väldigt laddad idag!

Alma, Lina, Mira & Hanna, duktigaste gänget!

Både Hanna & Alma levererade superfina rundor och därmed var lagets seger solklar, samt att Segersta vann Elitallsvenskan zon Nord totalt också! Stor lycka i hela teamet!!!

Sååå stolt mamma till dessa tjejer!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *