Kategorier
Okategoriserade

Strolchi GP-tvåa i Enköping!

Av Märit Olofsson Näss - 22 oktober, 2023 | 0 kommentarer

Idag var jag & Strolchi i Enköping för att starta Grand Prix för unga hästar. Det var för oss en ”debut” då detta program kommit till ganska nyligen och inte skrivs ut så ofta.

Fin men het, 17 år men tände till som en unghäst!!!

Strolchi var galet het och det ”brann” under hovarna rätt ofta plus att de blå trähästarna vid C var superläbbiga! Ovanpå det så fick jag svårt att få honom riktigt framför skänklarna…

Ett par riktiga krascher, bl.a båda piruetterna, bytena i varje och en piaff drog ju ner poängen rejält så tur då att vi gör bra grejer däremellan!

Prisutdelning avsuttet! Grattis till Matilda & Nina som vann och kom 3:a!

64,6% med alla dessa missar känns bra och med mersmak och vi fick även med oss en fin 2:a placering! Bra uppladdning inför nästa veckas start i Dressage Power Grand Prix tour!!!

Igår var Lina & Denver i Katrineholm och debuterade FEI Lagtävlansprogram för ponny. Detta då hon ska rida det programmet på Lag SM med Segersta-laget om två veckor!

Lina och Denver börjar kämpa med de svåraste ponnyklasserna!

Det var väldigt nyttigt och Lina hade fullt upp med att bara komma ihåg programmet! Det blev mycket som blev tok med fel galopp genom många rörelser vilket är väldigt kostsamt… Vi sätter detta på erfarenhetskontot och tränar vidare på allt det svåra!

Snyggaste ekipaget igår, om du frågar mig!
Tack till Jessica för fina bilder!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *