Kategorier
Okategoriserade

Mira tar DM-silver & Lina ett brons!

Av Märit Olofsson Näss - 8 oktober, 2023 | 0 kommentarer

Igår var det dags för Distrikts Mästerskap i Upplandsdistriktet och självklart var vi där för att försöka ”sno” medaljer i ponnyklassen!

Platsen var Tuthammarens Ridcenter och DM avgörs i klassen LA:P1. Först ut var Mira som, trots en ganska spänd Danne, tog sig fint igenom programmet. Inga större misstag alls och den fina procenten 71,3 och såklart var vi jättenöjda med det!

Så stolt över Mira och Lina, vilka prestationer med DM-silver och ”brons”!

Lina startade direkt därefter och det är verkligen så himla roligt att följa Lina & Denvers utveckling just nu. Det går framåt med stormsteg!!! Fortfarande lite svaga skolor, där finns mycket mer att hämta, men ett otroligt fint galopp-program och Lina börjar verkligen hitta formen, korrekthet, vägar och ett bra sätt att visa upp sin ponny på! Resultatet blev fina 67,4%!

Mira med sin hett efterlängtade medalj!!!

Med dessa härliga insatser så tog Mira DM-silver och lyckan var total! Lina kom trea i klassen och därmed på bronsplats, dock delas bara ut medaljer efter antalet placerade och det var bara 2 placerade o dagens klass med 7 startande. Så vi summerar dagen med moralist bronspeng för Lina och en fin silvermedalj för Mira, härligt härligt!!!

Duktiga Lina slår till med personbästa i klassen och ett ”brons”!

Idag följde vi upp tävlandet med en rolig & nyttig programträning på Segersta för duktiga domaren/ tränaren Charles Jonsson. Hela Segerstas elitponnylag var på plats för att vässa formen inför LagSM och träna inför eventet. Både Mira och Lina red igenom FEI Lagtävlansprogram för ponny och gjorde det så bra och fick mycket fina tips av Charles!

Rolig programträning för mina favorit ponny-par idag!

Glada och med fina resultat och mycket fin hjälp summerar vi en härligt hästig helg och roliga erfarenheter!!! Vilket team vi är och så mycket glädje vi delar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *