Kategorier
Ej kategoriserad

Välkommen till bloggen

Av Märit Olofsson Näss - 6 juli, 2010 | 0 kommentarer

Sådär, nu är hemsidan på plats och verkar fungera. Tack Hans för all hjälp, utan dig hade jag aldrig fått till det!
Detta är alltså mitt allra första blogg-inlägg och jag tänkte bara ge en kort sammanfattning av vad som hänt kring ”hästeriet” den senaste tiden. Så ska jag försöka bli en bra bloggare och komma med kortare dags-/veockrapporter framöver!

Min trojka-häst Sidney och jag kom tyvärr inte alls bra överens, så han åkte hem i början av juni…. Tungt för han var sååå fin, men så är det ibland. Jag letar vidare efter en ny fin unghäst till projektet.

Cosby blev såld till den lovande juniorryttaren Norea Kjerrman i början av juli! Det känns jättekul för Norea och Cosby gillar verkligen varandra skarpt och det ska bli kul att följa, stötta och hjälpa dom till fina ritter på dressyrbanan 🙂

Zky och Dorten går båda som tåget i lilla rundan och tränar för att kunna starta SB:1 till nästa år.

Birger, som äger Dortmund, har köpte en ny fin tysk 4-åring som heter Rockabilly. Billy har just varit hos mig på en 3-veckors träningsperiod. Idag åkte han hem för lite vila och bete. Troligen kommer Billy tillbaks i höst för vidare träning. Ska bli kul att se vad det kan bli av honom.

Det var lite kort uppdatering av hästlivet. Kommer snart mera info, bla ska jag till Mariefred och tävla i helgen med Zky och Dorten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *