Kategorier
Ej kategoriserad

Hemma igen!

Av Märit Olofsson Näss - 24 juli, 2010 | 0 kommentarer

I torsdags kväll kom vi hem igen! Har varit en skön, välbehövlig och kul semester, men det är jätteskönt att vara hemma igen 🙂 Framförallt skönt att sova i sin egen säng igen!
Den sista veckan i Dalarna fortsatte med växlande molnighet och ca 18-25 grader, inte som hemma med tropisk hetta utan mer normalt svenskt sommarväder. Jag blev såklart jätteförkyld i söndags, men det börjar ge sig nu i alla fall. Kanske beror på baden i den inte allt för varma ån…. Vi ägnade den sista Dala-veckan åt att fika ännu mer med släkt och vänner, besöka jaktstugan en dag, shoppa i Mora (jag fick en jättefin klocka av Hans i födelsedagspresent i förskott) och slappa lite vid stugan och på tomten.

Efter uppehållet så är det superkul att träna igång med hästarna igen! Både Zky och Dorten var superfina idag, kanske för att jag var jätteinspirerad?!? Dorten har satt nytt rekord med 5 byten i varje idag! Han kommer att bli en expert på 1:or, vi har just börjat träna det och han har så lätt för det. Tack Katarina och Sussi som tagit hand om grabbarna och tränat när jag varit borta!

I kväll är det grillfest på vår altan, med lite släkt och kompisar, ska fira att jag fyller år på måndag. Vi ska även ha ite drink-provning, har köpt lite nya kryddade sprit-sorter! Tänk vad bra jag börjar bli på att fylla 23 nu när jag har gjort det så många gånger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *