Kategorier
Ej kategoriserad

Falsterbo, here we come :-)

Av Märit Olofsson Näss - 7 juni, 2011 | 0 kommentarer

Duktiga Strolchi firade nationaldagen med att gå på 80% och vinna 5-års kvalklassen i Mantorp! Nu är vi kvalade och klara till Scandinavian Open i Falsterbo i sommar, yippie!!!
Han gick ett härligt fint program igår, bara en miss i en galoppbåge annars nästan felfritt, han blir allt säkrare och starkare på banan. Det är så roligt med denna lilla fina häst, som jag ju tror så mycket på!

Bild till blogginlägg

Zky fick följa med och gå en St Georges, eftersom han behöver gå på olika banor så mycket som möjligt. Han blev otroligt spänd på denna lite annorlunda bana. Vi tog oss igenom programmet utan alltför stora misstag, men alldeles för spänt…. Nyttig träning, som sagt. Resultatet blev ändå 65% och en 3:e placering!

Bild till blogginlägg

I övrigt har denna kristi himmelfärds- och nationaldags-helg varit fullspäckad! Cosby har gått junior SM på Strömsholm och jag var där och coachade fredagens kval (nr 2). Tyvärr hade ett alltför dåligt program i kval 1 gjort att finalchanserna var borta. Han gick i alla fall ett ok program i kval 2, men han kan sååå mycket bättre. Fick ändå en 8:e placering och härligt för Norea att få med sig en Strömsholmsrosett hem!

Jag har ridit lite på min nya fin-fina 3-åring Moonshine. Han sköter sig med den äran och mellan unghäst-stöken, så har jag fått en fantastiskt fin känsla i sadeln! Detta lovar gott 🙂

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Moonshine som kallas för Nils!

Har även hunnit med att vara på gårdsfest på Kvarnnibble i lördags. En mycket rolig tillställning med brännboll, grillning, drinkar och mingel! Tack Jessica, Ulf, Minna m.fl som gjorde detta till en super-lyckad kväll!
Här är lite bilder på familjens nya kelgris. Han kallas numera Gimli (Mamma heter Arwen, därav Sagan om ringen-temat).

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *