Kategorier
Ej kategoriserad

Zky gör 12 byten i varje!!!

Av Märit Olofsson Näss - 19 juni, 2011 | 0 kommentarer

Det är härligt att sätta nya personliga rekord! Dortmunds 69% i Vansbro värmer fortfarande gott, och då slår Zky till med att sätta 12 byten i varje språng på träning idag! Zky har ju inte så lätt för seriebyten och vi har tragglat länge med ”ettorna”, men på träning igår så fick vi ett genombrott. Helt plötsligt var de lugna, på hjälp och rätt så raka och jag fick till flera bra sekvenser. Så idag så gjorde jag en serie med ett par i varje, lite trassel då jag fortsatte ge hjälpen för ettor och så kom han in i det igen. Nästa kvartslinje så stämde allt och vi fick till 12 fina, raka, lugna byten i varje! Vilken lycka!!! Nu känns inte Grand Prix så långt borta längre!
Dorten fortsätter att bli bättre och bättre på piaff och passage (som ju är Zky´s specialitet) och där finns det ju hur många byten i varje som helst! Kanske har två GP-hästar snart 🙂

Strolchi har varit och tränat fredag och idag, söndag, och nu känns han riktigt fin. Ska bli spännande att se vad han får för omdöme av Bo Jenå och Jan-Ove Olsson på Ericsberg imorgon!

Igår var vi hos våra väldigt goda vänner familjen Audell på Gudby och Gimli fick en valpvaccination. Sedan blev det ”stor-fika” med Lasse & Gunilla, Lotta & Thiessen och deras barn Edvin (5 år) och Melker (2 år).

Bild till blogginlägg


Mira, Edvin, Melker och Lina i Lasses traktor-skopa. Ridhusbygge på gång på gården!

I går kväll var jag och Katarina på middag hos våran tidigare stallkompis Ingrid Berggren. Hon står numera på Lejondal, där jag ju haft hästarna tidigare. Ingrid bjöd på en fantastiskt god middag, som avslutades med smultron plockade i Gadgets (Ingrids häst) hage. Sedan blev det hästsnack tills klockan helt plötsligt blev 12!

Bild till blogginlägg


Tack för en jättetrevlig kväll, Ingrid!

Snart är det midsommar så nu kommer regnet…. Hoppas ändå på sol till midsommarafton, som firas hemma med lite goda vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *