Kategorier
Ej kategoriserad

Framgångar i Eskilstuna!

Av Märit Olofsson Näss - 3 maj, 2014 | 0 kommentarer

Ännu ett meeting med härliga framgångar med Strolchi! Vi har i dagarna två tävlat i Eskilstuna och där bor ju Jessica med familj som äger Strolchi. Jag har alltså bott hos dem och fått härligt god mat, umgänge och även passat på att rida både Max och Tinkerbelle. Både Max och Tinkerbelle har ju stått hos mig för träning tidigare! Kul att kombinera tävling med besök hos Anderssons, alltid lika trevligt!

Tävlingen då? Jo, det har gått väldigt, väldigt bra! Tyvärr hittade jag inte riktigt flytet jag hade i Grums, kanske pga ett mycket hårdare underlag, och jag hade en del kostsamma missar båda dagarna. Men det vägs ju upp av den höga kvalitet Strolchi har i grunden och med många ”highlights” i uppvisningarna!

Bild till blogginlägg

Tvåa i St Georges i solskenet!

St Georges gav oss en andraplats hårfint efter Kin Karaffa och fina Lovestory. I denna klass var allt hårfint, det skiljde endast 2% mellan plats 1 och 10…. Jag fick 66,6% och som sagt en blå rosett!
Bild till blogginlägg

Idag blev det härliga procent och seger i Int 1!

Dagens Int 1 gick totalt sett bättre än St Georges, även om jag hade en del missar. Procenten blev nu trots missarna hela 69,4 och vi segrade i klassen! Härligt kul att vi också inkasserade en 9:a på en mellantrav 🙂
Bild till blogginlägg

Jag passade även på att gosa med påläggskalven, min mors 1-åring Don Helvetico (Donne) som bor hos Jessica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *