Kategorier
Ej kategoriserad

Tävlingsdag 1 på Åland

Av Märit Olofsson Näss - 16 maj, 2014 | 0 kommentarer

Strolchi var först ut i detta tredagarsmeeting på Åland. Klassen var för oss helt ny, FEI:s individuella mästerskapsprogram för Young Riders (MA). Strolchi skötte sig superfint inne på banan och gav en väldigt fin ridkänsla. Tyvärr blev han lite spänd i galoppen, vilket resulterade i ganska många missar. Kändes som han tyckte det var lite läskigt med alla nya vägar… Vi fick 66,4% och kom med dessa procent tvåa, hårfint efter en YR från Finland som rider i landslaget. Kul med ännu en fin placering trots att det finns mycket som kan vara bättre!

Bild till blogginlägg


Full galopp på ärevarv! Strolchi fortsätter plocka placeringar 🙂

Sedan var det Max tur att visa upp sig i ett finländskt LA-program. Max har ju på sista tiden varit lite busig och småfräck på banan och han testade även mig lite på banan. Jag fick alltså koncentera mig på att få honom framför skänkeln och att inte busa till det alltför mycket. Tror att jag fick igenom en hel del idag, men det blev även många missar, så rent tävlingsmässigt blev det ganska sådär. 61% och i mitten. Vi tar nya tag i morgon!

Bild till blogginlägg


Strolchi och Max trivs bra på sina ”hotellrum”!

Just nu sitter vi i solen och äter chips och tar en fördrink, snart väntar middag. Vi är på en riktigt fin tävlingsplats och njuter i fulla drag av härlig tävlingsatmosfär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *